Reviews

Wat vinden andere mensen?

Review workshop olijfolie proeven

Passie van een topvrouw!

9 september 2021

De wereld van olijfolie door de passie en liefde van een echte “TOP” expert.

De manier waarop Wilma haar deelnemers ontvangt en warm maakt voor de workshops in prachtig.

Alles was mooi en zorgvuldig voorbereid en tijdens de lessen voel je haar passie en liefde voor het prachtige product.

Zelf mensen dat niet zo’n interesse of nog nooit de soorten olijfolie hebben geproefd, worden “instant” verkocht aan het product.

Zelf voor de lessen, tijdens en na staat Wilma altijd klaar!

Doorneem zeker haar twee boeken eens en bekijk haar video’s online en je zult het direct begrijpen!

Gewoon klasse van een topvrouw!

Melo Van de Cauter

Een must voor iedere chef!

10 mei 2021

De inspiratiesessie die Wilma heeft gegeven was ontzettend leerzaam, leuk, inspirerend en een échte must voor iedere chef en liefhebber van olijfolie. Wij zijn helemaal enthousiast geworden!

Sietse

Inspirerend !

22 april 2021

Door haar passie, kennis, ervaring, rustige aanwezigheid en toch vurig vertellend, wekt Wilma de passie voor olijfolie bij je op (mocht dit nog niet zijn…)

Een boeiend traject in de wondere (en lekkere) wereld van olijfolie !

Guy

Grote klasse!

13 maart 2021

Wilma heeft onze Italiaanse olijfolie I Molisani beoordeeld. Vanwege haar deskundigheid hechten wij grote waarde aan haar oordeel. Wilma vervult immers een ambassadeursrol voor de normering van kwaliteitsolie. En we zijn er dan ook trots op dat haar oordeel positief was! Wilma’s boek “Olijfolie” vind ik een absolute aanrader voor wie meer wil weten over dit heerlijke onderwerp. De recepten in het laatste hoofdstuk maken het boek compleet: wie had gedacht dat vanille-ijs en olijfolie heel goed samengaan? Buon appetito!

Cintia

Uitmuntende ambassadrice voor de olijfolie

12 januari 2021

Een deep-dive in olijfolie met DE zeer ervaren expert!

De workshops/proeverij (on-line, met toezending samples) zijn verrassend interessant, leuk en leerzaam, vergelijkbaar met een professionele wijn workshop.

Zoveel te leren en te ontdekken. Er zijn tig olijvenrassen en klimatologische omstandigheden, evenals bij druiven en wijn. Haar 2 boeken zijn een aanrader, ideale naslagwerken voor olijfolie en de gezonde/prettige mediterrane leefstijl! Geniet en ontdek de echte olijfolie!

Alexander

Leerzaam en leuk

12 januari 2021

Wilma is een autoriteit op het gebied van olijfolie. Ze brengt op een gestructureerde wijze over hoe je olijfolie beoordeelt en hoe je goed van slecht onderscheidt. En dat alles in een ongedwongen en gezellige sfeer.

Mark

Wat een passie!

7 december 2020

Met de passie, het enthousiasme en de kennis van Wilma leer je goede olijfolie van de slechte te onderscheiden. Een zeer leuke en leerzame workshop. Zeker doen!

Tom

Leerzaam en leuk

11 oktober 2020

Veel geleerd, geproefd en gelachen. Zeker een aanrader, evenals het boek ‘Olijfolie’. Wilma hartelijk bedankt!

Huibje

Geweldige workshop!

7 oktober 2020

Wij hebben met een aantal mensen deelgenomen aan de workshop van Wilma. Een hele fijne uitleg en een aanrader om thuis olijfolie te proeven.

Henry

Plaats ook een review