Reviews
Wat vinden andere mensen?
Inspirerend en super leerzaam
Ontzettend leerzame en leuke workshop over de wereld van olijfolie, verzorgt door Wilma. Blijft boeiend om te horen hoeveel zij er van weet. Hele nuttige en bruikbare aanvulling ook op ons eigen avontuur in Griekenland. Smaakt zeker naar meer!
Schitterende cursus!
In een halve dag leerden we alle belangrijke eigenschappen van olijfolie. Ik volgde nadien een week de intense Sommelier cursus bij ESAO in Valencia, waar ik tot de conclusie kwam dat ik de echte essentie al bij Wilma in de korte cursus geleerd had.
Nooit meer zomaar olijolie
Na deze workshop pak je nooit meer zomaar olijfolie uit het schap. Meteen bij thuiskomst al onze olijfolies uitgezocht én geroken. Konden meteen toepassen wat we geleerd hadden. Dank Wilma voor de duidelijke en gepassioneerde uitleg.
Zeer inspirerend
Nadat ik beide boeken gelezen had, heb ik de workshop gevolgd. Wilma heeft me enorm weten te inspireren, zoveel zelfs dat ik voornemens ben om de opleiding in London te gaan volgen.
Echte eye-opener!
Ik heb heel erg genoten van de workshop. Je krijgt veel informatie en leuke weetjes over olijfolie, van de pluk tot de supermarkt. Daarnaast is het erg interessant om een kijkje te krijgen in hun eigen laboratorium. Het proeven was voor mij een bijondere ‘eye-opener’. Kortom, iedereen die nieuwsgierig is naar de wereld van olijfolie zal na deze workshop verwonderd en vol enthousiaste verhalen weer naar buiten lopen!
De perfecte start!
Ik was op zoek naar mogelijkheden om mijn kennis over olijfolie te verbeteren en ben gelukkig bij Wilma terecht gekomen. Een hele leuke vrijdagmiddag met veel informatie, een mooie locatie, aardige mensen en verassende resultaten bij de tasting. Het vanille-ijs met zeezout en olijfolie als toetje was het puntje op de i.
Iedereen die meer over olijfolie wil weten, this is the place to be!
Delicate en Robuuste workshop over olijfolie
Wilma bespreekt gepassioneerd over olijfolie! Wanneer is een olijfolie extra vierge, hoe ruikt deze (naar gras), hoe proeft deze, welke moet je zeker niet kopen en ook welke mogelijkheden je hebt in de keuken. Met vanille ijs met zout en een heerlijke vierge olijfolie verras je ieder gast aan tafel. Deze workshop is een must voor alle chefs, keuken-prinsen en -prinsessen en verkopers van olijfolie. Ruben (Chef Meneer de Wit heeft honger) en ik hebben veel geleerd tijdens deze workshop. Bedankt Top Wilma!!
Olijfolie workshop
Een workshop die je ogen opent over de wereld van olijfolie. Informatief, leuk en vooral ook erg nuttig als je van lekker koken en eten houdt.
Een masterclass op zich
Wilma’s boek ‘Olijfolie’ geeft niet alleen antwoord op een heel groot scala aan vragen die je hebt wanneer je start in de olijfolie.. het triggert en motiveert tegelijkertijd ook om meer te leren. Al met al dus een masterclass op zich.
Fijn geschreven, uitnodigend en de liefde spat er van af!
Olive Oil Workshop
We have attended last 14/1/2023 workshop about olive oil (tasting and learning olive oil properties).
It was organised nicely and we really enjoyed the topics and atmosphere. Thank you Wilma

