Reviews

Wat vinden andere mensen?

Review workshop olijfolie proeven

Echte eye-opener!

10 mei 2024

Ik heb heel erg genoten van de workshop. Je krijgt veel informatie en leuke weetjes over olijfolie, van de pluk tot de supermarkt. Daarnaast is het erg interessant om een kijkje te krijgen in hun eigen laboratorium. Het proeven was voor mij een bijondere ‘eye-opener’. Kortom, iedereen die nieuwsgierig is naar de wereld van olijfolie zal na deze workshop verwonderd en vol enthousiaste verhalen weer naar buiten lopen!

Jara

De perfecte start!

25 oktober 2023

Ik was op zoek naar mogelijkheden om mijn kennis over olijfolie te verbeteren en ben gelukkig bij Wilma terecht gekomen. Een hele leuke vrijdagmiddag met veel informatie, een mooie locatie, aardige mensen en verassende resultaten bij de tasting. Het vanille-ijs met zeezout en olijfolie als toetje was het puntje op de i.

Iedereen die meer over olijfolie wil weten, this is the place to be!

Alexander Hartog

Delicate en Robuuste workshop over olijfolie

30 augustus 2023

Wilma bespreekt gepassioneerd over olijfolie! Wanneer is een olijfolie extra vierge, hoe ruikt deze (naar gras), hoe proeft deze, welke moet je zeker niet kopen en ook welke mogelijkheden je hebt in de keuken. Met vanille ijs met zout en een heerlijke vierge olijfolie verras je ieder gast aan tafel. Deze workshop is een must voor alle chefs, keuken-prinsen en -prinsessen en verkopers van olijfolie. Ruben (Chef Meneer de Wit heeft honger) en ik hebben veel geleerd tijdens deze workshop. Bedankt Top Wilma!!

Tiele Visser

Olijfolie workshop

15 maart 2023

Een workshop die je ogen opent over de wereld van olijfolie. Informatief, leuk en vooral ook erg nuttig als je van lekker koken en eten houdt.

Cas

Een masterclass op zich

13 maart 2023

Wilma’s boek ‘Olijfolie’ geeft niet alleen antwoord op een heel groot scala aan vragen die je hebt wanneer je start in de olijfolie.. het triggert en motiveert tegelijkertijd ook om meer te leren. Al met al dus een masterclass op zich.

Fijn geschreven, uitnodigend en de liefde spat er van af!

Linda Huijzer

Olive Oil Workshop

17 januari 2023

We have attended last 14/1/2023 workshop about olive oil (tasting and learning olive oil properties).

It was organised nicely and we really enjoyed the topics and atmosphere. Thank you Wilma

Massimo

Interessante boeken

18 oktober 2022

Ik heb met heel veel interesse, aandacht en plezier de 2 boeken gelezen. Wilma, heel erg bedankt voor het uitbrengen van de boeken. Ik heb er veel van geleerd.

Omdat ik onder de indruk was van deze boeken, heb ik genoteerd waarom de boeken zo lekker lazen.

– uiteraard het interessante en gezonde onderwerp

– de eenvoudige taal, praattaal, ik vorm

– de passie en enthousiasme komt heel mooi naar voren

– waanzinnige foto’s

– de korte samenvattingen van 1 zin, in kenmerkend zwart/geel

– het touwtje is heel functioneel

– formaat van het boek, het houdt handig vast, niet te zwaar, prima lettertype en lettergrootte. Mooie brede kantlijn, leest rustig

– het is zo geschreven, dat het door leest, ipv stoppend

– de internetsites die vermeld zijn, is een hele mooie verlenging van de boeken

– en uiteraard de signering.

Hopelijk komt er weer een boek en dan sta ik vooraan om het te kopen.

Wilma, heel erg bedankt voor het schrijven.

Yvonne van Denzen

Een vrouw met een missie!

25 april 2022

Wilma heeft een enorme schat aan kennis over de wereld van olijfolie en is vastbesloten iedereen die het maar wil horen te overtuigen van feiten en fabels. Haar workshop ‘Olijfolie proeven’ was dan ook erg leerzaam en maakt ons als Cretan Ethics erg enthousiast om hieraan een steentje bij te dragen. Hopelijk tot snel!

Hanno

Professional enthusiasm

22 april 2022

Olive oil passion and expertise comes together.

Very nice and informative tasting. I never forget the ice cream with good olive oil, delicious 🙂

Sergio

Super leuke tasting

19 april 2022

Olijf olie saai? Not!

Zeker niet na de leerzame en leuke tasting van Wilma.

Tip, Schaf het boek aan en leer nog ff door.

Ralf

Plaats ook een review