Masterclass
NIEUW! Olijfolie proeverij in de Jamfabriek in ‘s-Hertogenbosch
Nu ook de mogelijkheid om ‘los’ in de schrijven voor een olijfolie workshop. In de Jamfabriek in Den Bosch hebben we een prachtige ruimte om met maximaal 8 deelnemers olijfolie te leren proeven. Kennismakingsprijs 44.95 euro P.P. (inclusief btw) dus schrijf je gerust in en tot ziens in de Jamfabriek!
Inschrijfformulier Olijfolie Workshop Jamfabriek
Thuis olijfolie proeven? Dat kan!
- Ontvang een pakketje met 5 verschillende kwaliteiten olijfolie en in een kleine groep van maximaal 4 deelnemers leer je ruiken en proeven en de verschillende kwaliteiten herkennen.
- Je kunt je opgeven voor een ochtend, middag- of avondles en via een datumprikker regelen we een afspraak.
- De inschrijving is voor 3 lessen (één les per 4 a 6 weken) en kost € 60 per keer, inclusief alle materialen en verzendkosten (in NL) en exclusief btw.
Meedoen? Vul onderstaande gegevens in en we plannen een datum!
Reviews
Delicate en Robuuste workshop over olijfolie
Wilma bespreekt gepassioneerd over olijfolie! Wanneer is een olijfolie extra vierge, hoe ruikt deze (naar gras), hoe proeft deze, welke moet je zeker niet kopen en ook welke mogelijkheden je hebt in de keuken. Met vanille ijs met zout en een heerlijke vierge olijfolie verras je ieder gast aan tafel. Deze workshop is een must voor alle chefs, keuken-prinsen en -prinsessen en verkopers van olijfolie. Ruben (Chef Meneer de Wit heeft honger) en ik hebben veel geleerd tijdens deze workshop. Bedankt Top Wilma!!
Olijfolie workshop
Een workshop die je ogen opent over de wereld van olijfolie. Informatief, leuk en vooral ook erg nuttig als je van lekker koken en eten houdt.
Een masterclass op zich
Wilma’s boek ‘Olijfolie’ geeft niet alleen antwoord op een heel groot scala aan vragen die je hebt wanneer je start in de olijfolie.. het triggert en motiveert tegelijkertijd ook om meer te leren. Al met al dus een masterclass op zich.
Fijn geschreven, uitnodigend en de liefde spat er van af!
Olive Oil Workshop
We have attended last 14/1/2023 workshop about olive oil (tasting and learning olive oil properties).
It was organised nicely and we really enjoyed the topics and atmosphere. Thank you Wilma
Interessante boeken
Ik heb met heel veel interesse, aandacht en plezier de 2 boeken gelezen. Wilma, heel erg bedankt voor het uitbrengen van de boeken. Ik heb er veel van geleerd.
Omdat ik onder de indruk was van deze boeken, heb ik genoteerd waarom de boeken zo lekker lazen.
– uiteraard het interessante en gezonde onderwerp
– de eenvoudige taal, praattaal, ik vorm
– de passie en enthousiasme komt heel mooi naar voren
– waanzinnige foto’s
– de korte samenvattingen van 1 zin, in kenmerkend zwart/geel
– het touwtje is heel functioneel
– formaat van het boek, het houdt handig vast, niet te zwaar, prima lettertype en lettergrootte. Mooie brede kantlijn, leest rustig
– het is zo geschreven, dat het door leest, ipv stoppend
– de internetsites die vermeld zijn, is een hele mooie verlenging van de boeken
– en uiteraard de signering.
Hopelijk komt er weer een boek en dan sta ik vooraan om het te kopen.
Wilma, heel erg bedankt voor het schrijven.
Altijd al meer willen weten over olijfolie?
Volg een Masterclass!
Wilma heeft haar studie voor professioneel olijfolieproever in Italië succesvol afgerond en heeft haar titel Olijfolie Sommelier behaald aan het ICC te New York. Op dit moment zijn er twee mensen die beide titels op zak hebben; Elise LaGamba in Pittsburgh (USA) en Wilma. Wilma heeft inmiddels een ruime ervaring opgedaan in het geven van masterclasses en in ongeveer anderhalf uur tijd leert ze je hoe je een goede olijfolie onderscheidt van een slechte. Hoe je een etiket moet lezen, waarom het zo gezond is, de belangrijkste feiten en fabels en hoe je kunt ontdekken wat je zelf lekker vindt. En vragen staat vrij!
Heb je interesse? Vraag vandaag nog een masterclass aan, door onderstaand formulier in te vullen.
Inschrijfformulier Masterclass
Algemene informatie: een Olive Oil Masterclass kost 37,50 euro per persoon exclusief btw en reiskosten. Bij aangenomen inschrijving betaal je 50 euro en het restantbedrag voor aanvang van de cursus. Voor grotere groepen: vraag een offerte aan.
Benodigdheden te verzorgen door gastvrouw / gastheer:
per persoon 3 snoeptomaatjes in 3 schaaltjes – 1 lepel aardappelpuree en 1 bolletje vanille roomijs.
Benodigdheden te verzorgen door Wilma: alle benodigde olijfolie en hand-out voor alle deelnemers. De gastvrouw / gastheer ontvangt het boek OLIJFOLIE (verschenen in december 2018)
Handige Links
Contactgegevens
Wilma van Grinsven - Padberg
Certified Olive Oil Sommelier & O.N.A.O.O. professional olive oil taster
+31 (0)6 51 19 16 39
wilma@oliveoilsommelier.nl