Masterclass

NIEUW! Olijfolie proeverij in de Jamfabriek in ‘s-Hertogenbosch

Nu ook de mogelijkheid om ‘los’ in de schrijven voor een olijfolie workshop. In de Jamfabriek in Den Bosch hebben we een prachtige ruimte om met maximaal 8 deelnemers olijfolie te leren proeven. Kennismakingsprijs 44.95 euro P.P. (inclusief btw) dus schrijf je gerust in en tot ziens in de Jamfabriek!

Inschrijfformulier Olijfolie Workshop Jamfabriek

Ja ik wil graag een Olijfolie proeverij boeken:

Privacy Policy

10 + 9 =

Thuis olijfolie proeven? Dat kan!

  • Ontvang een pakketje met 5 verschillende kwaliteiten olijfolie en in een kleine groep van maximaal 4 deelnemers leer je ruiken en proeven en de verschillende kwaliteiten herkennen.
  • Je kunt je opgeven voor een ochtend, middag- of avondles en via een datumprikker regelen we een afspraak.
  • De inschrijving is voor 3 lessen (één les per 4 a 6 weken) en kost € 60 per keer, inclusief alle materialen en verzendkosten (in NL) en exclusief btw.

Meedoen? Vul onderstaande gegevens in en we plannen een datum!

Ik schrijf me in voor een:

Privacy Policy

8 + 4 =

Reviews

Echte eye-opener!

10 mei 2024

Ik heb heel erg genoten van de workshop. Je krijgt veel informatie en leuke weetjes over olijfolie, van de pluk tot de supermarkt. Daarnaast is het erg interessant om een kijkje te krijgen in hun eigen laboratorium. Het proeven was voor mij een bijondere ‘eye-opener’. Kortom, iedereen die nieuwsgierig is naar de wereld van olijfolie zal na deze workshop verwonderd en vol enthousiaste verhalen weer naar buiten lopen!

Jara

De perfecte start!

25 oktober 2023

Ik was op zoek naar mogelijkheden om mijn kennis over olijfolie te verbeteren en ben gelukkig bij Wilma terecht gekomen. Een hele leuke vrijdagmiddag met veel informatie, een mooie locatie, aardige mensen en verassende resultaten bij de tasting. Het vanille-ijs met zeezout en olijfolie als toetje was het puntje op de i.

Iedereen die meer over olijfolie wil weten, this is the place to be!

Alexander Hartog

Delicate en Robuuste workshop over olijfolie

30 augustus 2023

Wilma bespreekt gepassioneerd over olijfolie! Wanneer is een olijfolie extra vierge, hoe ruikt deze (naar gras), hoe proeft deze, welke moet je zeker niet kopen en ook welke mogelijkheden je hebt in de keuken. Met vanille ijs met zout en een heerlijke vierge olijfolie verras je ieder gast aan tafel. Deze workshop is een must voor alle chefs, keuken-prinsen en -prinsessen en verkopers van olijfolie. Ruben (Chef Meneer de Wit heeft honger) en ik hebben veel geleerd tijdens deze workshop. Bedankt Top Wilma!!

Tiele Visser

Olijfolie workshop

15 maart 2023

Een workshop die je ogen opent over de wereld van olijfolie. Informatief, leuk en vooral ook erg nuttig als je van lekker koken en eten houdt.

Cas

Een masterclass op zich

13 maart 2023

Wilma’s boek ‘Olijfolie’ geeft niet alleen antwoord op een heel groot scala aan vragen die je hebt wanneer je start in de olijfolie.. het triggert en motiveert tegelijkertijd ook om meer te leren. Al met al dus een masterclass op zich.

Fijn geschreven, uitnodigend en de liefde spat er van af!

Linda Huijzer

Altijd al meer willen weten over olijfolie?
Volg een Masterclass!

Wilma heeft haar studie voor professioneel olijfolieproever in Italië succesvol afgerond en heeft haar titel Olijfolie Sommelier behaald aan het ICC te New York. Op dit moment zijn er twee mensen die beide titels op zak hebben; Elise LaGamba in Pittsburgh (USA) en Wilma. Wilma heeft inmiddels een ruime ervaring opgedaan in het geven van masterclasses en in ongeveer anderhalf uur tijd leert ze je hoe je een goede olijfolie onderscheidt van een slechte. Hoe je een etiket moet lezen, waarom het zo gezond is, de belangrijkste feiten en fabels en hoe je kunt ontdekken wat je zelf lekker vindt. En vragen staat vrij!

Heb je interesse? Vraag vandaag nog een masterclass aan, door onderstaand formulier in te vullen.

Inschrijfformulier Masterclass

 

Ja ik wil graag een Masterclass boeken:

Privacy Policy

3 + 9 =

Algemene informatie: een Olive Oil Masterclass kost 37,50 euro per persoon exclusief btw en reiskosten. Bij aangenomen inschrijving betaal je 50 euro en het restantbedrag voor aanvang van de cursus. Voor grotere groepen: vraag een offerte aan.


Benodigdheden te verzorgen door gastvrouw / gastheer:

per persoon 3 snoeptomaatjes in 3 schaaltjes – 1 lepel aardappelpuree en 1 bolletje vanille roomijs.
Benodigdheden te verzorgen door Wilma: alle benodigde olijfolie en hand-out voor alle deelnemers. De gastvrouw / gastheer ontvangt het boek OLIJFOLIE (verschenen in december 2018)