In de pers

Olive Oil Sommelier in de media

Zuivere olijfolie? Artikel in de Telegraaf | 13 april 2024
Klik HIER om het artikel te lezen.
Bakken met extra vierge olijfolie: wel of niet doen? | 15 maart 2024
Klik HIER om het artikel te lezen.
In welke olijfolie kun je het beste bakken? | 15 maart 2024
Klik HIER om het artikel te lezen.

Bizar: In Nederland bakken we massaal in olijfolie van rotte olijven | 24 februari 2024
Klik HIER om het artikel te lezen.

Bakken met extra vierge olijfolie: wél of geen goed idee? | 20 februari 2024
Klik HIER om het artikel te lezen.

Keuringsdienst van waarde
maandag 5 februari 2024 om 21.30 uur op NPO1. Klik HIER om de aflevering terug te kijken.


Interview Radioprogramma De Inspecteur op Radio 2 België | 27 januari 2023

Klik HIER om fragment 1 te beluisteren.
Klik HIER om fragment 2 te beluisteren.
Klik HIER om fragment 3 te beluisteren.


Starbucks Launches Olive Oil-Infused Coffee in Italy, | 24 februari 2023

Klik HIER om het artikel te lezen.
Goud voor Italiaanse Olijfolie uit Nieuwerkerk aan den IJssel | 16 december 2022
Klik HIER om het artikel te lezen.
Artikel Trouw | 1 december 2022
Klik HIER om het artikel te lezen.
Interview Podcast Zzzzzondag! Koninklijk Concertgebouw Utrecht| 03 oktober 2022
Klik HIER om het interview te beluisteren op Spotify.
Artikel AD | 02 juni 2022
Klik HIER om het artikel te openen.

HLN België | 19 maart 2022
Klik HIER om de foto te openen.

Artikel AD | Januari 2022
Klik HIER om het artikel te openen.
Elegance voorjaar 2021 
Klik HIER om het PDF bestand te openen.
Interview (video) BN De Stem | November 2021 
Klik HIER om de video te bekijken.
Pour Vous Lifestyle voorjaar 2021 
Klik HIER om het PDF bestand te openen.
Interview NHD Vrij Magazine 
Klik HIER om het PDF bestand te openen.
Interview The Wolff Post met Veronica Lavenia | 22 augustus 2021
Klik HIER om het PDF bestand te openen.

Mediterraan diëten : 3 kookboeken | 5 januari 2021
Klik HIER om het artikel te openen.

Alles begint met olijfolie
Klik HIER om het PDF bestand te openen.
Gezond uit het Zuiden | 25 oktober 2020
Klik HIER om het PDF bestand te openen.

Margriet – Culi Nieuws | 26 mei 2020
Zo onderscheid je een goede olijfolie van een slechte

Knack Weekend Franstalig (2 PDF bestanden) | 14 mei 2020
PDF bestand 1
PDF bestand 2

Knack Weekend (3 PDF bestanden) | 11 mei 2020
PDF bestand 1
PDF bestand 2
PDF bestand 3

Een goeie olijfolie ruikt als een grasveld
Klik HIER om het artikel te openen.

Wilma in Libelle Magazine | 30 januari 2020
Vandaag gespot in Libelle magazine: de sommelierlijn van Wilma voor Oil & Vinegar! Goed voor een lezerspubliek van – hou je vast – 953.200!

Klik voor een vergroting

5 uur live | 12 september 2019
Klik HIER om de link naar de uitzending te openen.

Radio interview Wilma van Grinsven | 22 augustus bij Haagsche Bluf – Omroep West 
Klik HIER om het interview te beluisteren

‘n neus voor olijfolie 
Klik HIER om het artikel te openen

Olijfolie Griekenland Magazine 
Klik HIER om het artikel te openen

Tijd voor MAX 
Klik HIER om de link naar de uitzending te openen, Wilma is te zien vanaf 15.25 minuten.

RTLZ ‘Een goede olijfolie is altijd duur’ 
Klik HIER om de link naar de uitzending te openen.

Tendens ‘De geurige wereld van olijfolie’ (verschenen 22 december 2018) 
Klik HIER om de link naar de uitzending te openen.

Recensie Kookboeken nieuws 
Klik HIER om het artikel te openen.

Lees hier de olijfolieweetjes die gepubliceerd zijn in de Hippe vegetariër 
Klik HIER om het artikel te openen.

Fabels over olijfolie door Oil & Vinegar, gepubliceerd in jan-magazine.nl 
Klik HIER om het artikel te openen.
Kan je bakken in extra vierge olijfolie? Bekijk de gepubliceerde citaten van Wilma bij Sante.nl
Klik HIER om het artikel te openen.

Culinair Ambiance 
Klik HIER om het PDF bestand te openen.

Gourmandiz ‘Test édifiant: les huiles de la grande distribution (toutes) de mauvaise qualité!’ (verschenen 20 januari 2019)
Klik HIER om het artikel te openen.

Het belang van Limburg (verschenen 15 december 2018)
Klik HIER , HIER en HIER om de afbeeldingen te openen.

Radio Interview voor BBC radio Schotland (verschenen 1 juli 2018)
Klik HIER om het fragment te beluisteren, vanaf 16.45 minuten.

Slimmer leven (verschenen 13 december 2018)
Klik HIER om het PDF bestand te openen.

NINA (verschenen medio december 2018)
Klik HIER om het PDF bestand te openen.

Metro ‘Olijfoliesommelier Wilma leert je de olijfoliebasics’ (verschenen 2 december 2018)
Klik HIER om het artikel te openen.

Te gast bij Van Gils & Gasten (verschenen 8 december 2018)

Santé ‘Wat je nog niet wist over Olijfolie’ (verschenen 30 november 2018)
Klik HIER om het PDF bestand te openen.

Men’s Health ‘Goede Olijfolie ben ik nog nooit in de supermarkt tegen gekomen’ (verschenen 27 november 2018)
Klik HIER om het artikel te openen.

Landelijk Wonen ‘Geef een boek onder de kerstboom’ (verschenen 16 november 2018)
Klik HIER om het PDF bestand te openen.

Olive Oil Times ‘New Olive Oil Consumer’s guide in Holland’ (verschenen 5 november 2018)
Klik HIER om het artikel te openen.

De Morgen ‘Bakken mag wél, en zo kies je een goeie fles’ (verschenen 28 oktober 2018)
Klik HIER om naar het artikel te gaan.

HLN ‘Goede olijfolie herken je niet aan de kleur: 14 feiten en fabels over olijfolie’ (verschenen 28 oktober 2018)
Klik HIER om naar het artikel te gaan.

Knack Weekend ‘De vrouw die je alles wil leren over lékkere olijfolie: ‘Laat je niet leiden door romantiek of authenticiteit” (verschenen 29 mei 2018)
Klik HIER om het PDF bestand te openen.