DutchEnglishFrenchGermanPortugueseRussianSpanish
Google Translate

1st World Olive Oil Tasting Team Championship

Wereldkampioenschap voor olijfolieteams

Een wereldkampioenschap voor olijfolieteams is misschien niet eens zo bijzonder maar dat een Nederlands team mee doet zeker wel!

Wilma van Grinsven – Padberg, Brabantse en teamleider van het “Dutch team” is trots dat ze Francesca de Ritis en Manfred Meeuwig, – beide hun sporen op olijfoliegebied dik verdiend – bereid heeft gevonden deel uit te maken van het Nederlands team en het op te nemen tegen teams die de olijfolie letterlijk en figuurlijk met de paplepel hebben meegekregen.

Het eerste wereldkampioenschap vindt plaats op 4 en 5 oktober aanstaande in Priego de Cordoba, Spanje. Dit evenement wordt georganiseerd door ‘International Extra Virgin Olive Oil Savantes’ en “the Association for Quality Control of the Oils of the Region of Priego de Cordoba (ASCCAL)”.

Meer informatie vindt u op de officiële website www.savantes.org

Een trotse teamleider:

Wilma van Grinsven – Padberg

1st World Olive Oil Tasting Team Championship

Wereldkampioenschap voor olijfolieteamsEen wereldkampioenschap voor olijfolieteams is misschien niet eens zo bijzonder maar dat een Nederlands team mee doet zeker wel! Wilma van Grinsven – Padberg, Brabantse en teamleider van het “Dutch team” is trots dat ze Francesca...

PR Bericht september

Beste bezoekers van Oliveoilsommelier.nl,
Hierbij weer een update omtrent PR plaatsingen die de afgelopen periode zijn verschenen.

Contactgegevens

Wilm van Grinsven-Padberg

O.N.A.O.O official olive oil taster

+31 (0)6 51 19 16 39

wilma@oliveoilsommelier.nl